Tussen de prachtige beboste heuvels van de Belgische Ardennen ligt bungalowpark Sunclass Durbuy, op loopafstand van het kleinste stadje ter wereld – Durbuy. Dit bungalowpark in het hart van de groene Ardennen is dé ideale plek om even uit te blazen. In een bosrijke omgeving kunt u genieten van de natuur, sportieve activiteiten, cultuur en van de rust.
Het park ligt op een half uurtje rijden van de stad Luik, op 120 km van Brussel en 85 km van Maastricht.
 
Gratis wifi in alle bungalows. Het is een vuurwerkvrij bungalowpark.
 
Op het park is er voor jong en oud van alles te beleven. U kunt er o.a. tennissen, voetballen, jeu de boule spelen, pitpatten (midgetgolf met biljartkeu), tafeltennissen of basketballen. Er is een overdekt zwembad met ligweide, een speeltuin voor de kleintjes en een ‘internet-honk’.
In de schoolvakanties organiseert het park gezellige en leuke activiteiten. Een leuke manier om vakantievriendjes op te doen!
 
Beoordelingssite Zoover beoordeelt het park met een mooie 8,1!
 
 
 
In de Taverne ‘Au Bon Coeur’ kunt u zowel binnen (’s winters bij de gezellige open haard) als op het terras genieten van een hapje en een drankje. De kaart van het eetcafé biedt lekkere gerechten voor redelijke prijzen.
Het eetcafé ligt vlakbij het zwembad en de speeltuin, dus u kunt er een oogje op uw kinderen houden. Bij de friterie kunt u diverse snacks verkrijgen.
 
U kunt ook gratis Internetten in de WIFI-zone in en rond de Taverne. Hier is voor de jeugd ook een ‘internet-honk’.
 
Minishop & wasserette
Bij de Minishop kunt u terecht voor lekkere verse broodjes en een basis assortiment boodschappen tegen redelijke prijzen. Voor uw was kunt u gebruik maken van de wasserette.
De receptie informeert u graag over de openingstijden.
 
Sunclass Durbuy is door het ‘Commissariat General au Tourisme’ erkend als Village de Vacance en onderscheiden met drie Eikenboompjes; de maximaal verkrijgbare score!
 
Meer informatie over het park vindt u op: http://sunclassdurbuy.com
 
 
 
Sunclass Durbuy
Taverne 'au Bon Coeur'